Wie A zegt…

Proef afficheEenmaal begonnen aan een blog is het de bedoeling dat je dit regelmatig doet.
Er zijn alweer een paar weken verstreken na de eerste blog. Hoog tijd dus!

Zaterdag as doe ik examen aan de Fotovakschool en natuurlijk heb ik nog een aardig “to-do-lijstje” waarin ik lekker aan het afstrepen ben. (afstrepen is het leukste aan to-do-lijstjes) De foto’s voor de expositie, onderdeel van het examen, werden afgelopen zaterdag aangeleverd. Er zaten vlekken op dus die konden weer over. Ik krijg ze vandaag, daarna ga ik ze eigenhandig opplakken. Spannend, mag niet misgaan want dan kan ik zaterdag niets ophangen. Plan van aanpak klaar, portfolio samengesteld en glazen besteld voor de champagne. Want dat de hele klas slaagt daar gaan we vooralsnog maar even vanuit!

Tussendoor ben ik natuurlijk ook nog aan het werk; opdrachten voor culinaire fotografie, interieur, receptie, allemaal leuk.

Een hele leuke opsteker de afgelopen weken was de avond voor Proefgenoten voor Proef 2015. De avond werd gehouden in Club Funk en is de jaarlijkse inleiding op het evenement. Onder het genot van een hapje en drankje uiteraard. Een grote eer voor mij is dat 1 van mijn foto’s uit de serie “Art of Nature” gebruikt wordt op het affiche van Proef. De “dansende” puntpaprika’s. Hoe leuk was het om bij Club Funk aan te komen en daar naast de ingang levensgroot mijn foto te zien staan met de “gouden” loper daarnaast. Toen mij begin dit jaar gevraagd werd wat ik er van zou vinden als 1 van mijn foto’s hiervoor gebruikt zou worden hoefde ik daar uiteraard niet over na te denken! Leuk om te zien hoe Raymond van de Hoek er weer een mooi affiche van maakt.

Inmiddels ben ik met Hester Oppedijk van Veen (styliste) bezig voor Restaurant De Mandemaaker in Spakenburg een ontzettend leuk concept neer te zetten. Volgende week gaan we hiervoor aan de slag en het resultaat zal met Proef in de tent van De Mandemaaker te zien zijn.

Nog een leuke opsteker is de vraag of ik mee wil werken aan de totstandkoming van een kookboek! Een kookboek met een idee dat mij erg aanspreekt, maar hierover volgende keer meer. Kan ik tenminste weer een blogje vullen 😉

Nu eerst maar eens m’n to-do-lijstje afronden en zien te slagen zaterdag!

Reacties zijn gesloten.