Jelka Hoeboer – Marketeer bij Smit & Dorlas Koffiebranders B.V. Ester heeft prachtige foto’s van onze koffiecocktails bij SMIT&DORLAS gemaakt. Ze is kritisch en professioneel, maar daarnaast ook erg gezellig om mee samen te werken. Het eindresultaat is super!

“Ester heeft prachtige foto’s van onze koffiecocktails bij SMIT&DORLAS gemaakt. Ze is kritisch en professioneel, maar daarnaast ook erg gezellig om mee samen te werken. Het eindresultaat is super!”

Bas Terlingen – Hoofd Horeca en Commerciele Zaken bij Stadstheater Zoetermeer

“Werken met Ester aan mooie foto’ s van de gerechten van ons shared dining concept bij STAGE / 360°stadstheater Zoetermeer was weer een superervaring! Het gezamelijk bedenken wat er op de foto’s komt is leuk en leerzaam en het eindresultaat is prachtig. In onze nieuwe brochure, die we gisteren hebben gepresenteerd, is het resultaat te zien. Dank weer Ester!”

Roos van Dijk – Sales en Marketing Manager bij PK Bilthoven, Utrecht en Stadskasteel Oudaen

“Ik heb Ester leren kennen als een gedreven fotografe met enorm veel vakkennis! Ze heeft onze gerechten prachtig gefotografeerd, precies op de manier waarop wij dat voor ogen hadden. De samenwerking met Ester heb ik ervaren als zeer prettig en professioneel.”

Laurence Koenig – Flavourmaker Catering Zeist

“Ester is een enthousiaste fotografe, ze gaat zeer professioneel & rustig te werk.  Ik ben ontzettend blij met de sfeervolle foodfoto’s! Ik ga in de toekomst zeker weer foodfoto’s door Ester laten fotograferen.”

Bob Hensen – Studio Kartel

“De samenwerking met Ester en Hester (foodstyliste) hebben wij door hun enthousiasme en professionaliteit als zeer prettig ervaren. Door de ruimte voor dialoog hebben we gezamenlijk een product kunnen afleveren van de hoogste kwaliteit. Zowel in conceptbespreking als op locatie wisten zij bij te dragen aan de benodigde creatieve energie.”

Riena Ruinemans – CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs

” Ester is een enthousiaste vrouw die vol passie met fotograferen bezig is. Ester voelt snel de sfeer van een organisatie aan en is sterk is het vertalen van de gewenste sfeer in daadwerkelijke beelden. Los van haar creatieve kant werkt zij daarnaast gestructureerd en snel. Dit werkt prettig en geeft vertrouwen.”

Daphne Korff – Marketing Flint Theater / Trek Theaterkeuken & Cafe

” We hebben heel prettig met Ester samengewerkt. Leuk dat al onze eigen ideeën en wensen bespreekbaar waren. Zo voelde het eindresultaat ook als een gezamenlijk product. De uiteindelijke foto’s zijn ontzettend mooi geworden, helemaal hoe we het in gedachten hadden!

Hester Oppedijk van Veen – Kok/Foodstylist

“Ester is een gepassioneerde en erg enthousiaste fotografe met oog voor detail! Het is erg prettig (zeg gerust meer dan prettig) samenwerken en zij heeft aan een half woord genoeg! Heerlijk om mee samen te werken en om samen prachtige culinaire foto’s te maken.“

Ron Castelijns – Cosmetica Business Manager bij FM Group World

Ester is een zeer getalenteerd fotografe, zij is vanuit haar passie begonnen en dat zie je terug in haar creatieve en uitgesproken fotoreportage’s.
Ik ben op aanraden van een relatie terecht gekomen bij Ester om een serie profielfoto’s te laten maken en ben zeer tevreden over het resultaat daarvan. Professioneel, creatief en gevoel voor detail. Ik kan Ester dan ook van harte aanbevelen.

Loesje Houtkoop – Manager Kookstudio Smulweb Kookcollege

“Samenwerken met Ester is altijd fijn. Met een heerlijke rust gaat ze aan de slag, helpt waar ze kan en ze heeft een goede visie en eigen stijl. De resultaten zijn keer op keer helemaal naar tevredenheid van ons en onze klanten. Een aanrader voor bijzondere foodfotografie!“