Ruige shoot met Kitchen Klaas!

Ik moet even iets delen… Ik ben fan!

Zaterdag mocht ik een fotoshoot doen in de Scheepswerf in Bunschoten. Ik had hier al eens eerder een shoot gedaan en dit is echt de meest inspirerende plek van deze omgeving. Ik word altijd blij van een fotoshoot maar dit was er één met een gouden randje!

Kitchen Klaas

Richard Todd van TODD Reclamestal vroeg mij of ik een shoot kon doen voor Klaas van de Groep, beter bekend als Kitchen Klaas. Wat een fantastische dag! Deze home chef en rising star in de keuken was een genot om mee te werken.

We hadden stoere foto’s nodig voor Klaas zijn nieuwe website: Klaas doet namelijk mee met het televisieprogramma Topchef Academy! Ik heb hem met veel passie, enthousiasme en originaliteit bezig gezien in de keuken en mijn voorspelling is dat hij met vlag en wimpel gaat winnen, you heard it here first ;).

Kitchen Klaas

Kitchen Klaas

De kok, het eten en de locatie complementeerden elkaar perfect. Rauw, Ruig en Rock ’n Roll. Richard Todd bleek een perfecte assistent te zijn en maakte ondertussen toffe filmpjes voor Instagram. Kortom, we waren allemaal in ons element op de oude Scheepswerf!

We zijn allebei ongelofelijk blij met het resultaat De samenwerking ging strak en de sfeer was erg goed, we hebben lekker gelachen met elkaar. Dat is ook terug te zien op de foto’s! De nieuwe website van Klaas Kitchen staat online, bekijk het zelf hier! http://www.kitchenklaas.nl/ 

Succes met Topchef Academy 2017 Klaas, ik hoop dat je gaat winnen!

Kitchen Klaas