Intieme diners in het historische Gasthuys, Muurhuizen Amersfoort

gasthuys

Zoals jullie wellicht gehoord hebben zullen wij, Hester en Ester, gedurende het 4e kwartaal met een speciale serie foodfotografie en foodpoëzie exposeren! Hiervoor hebben wij een prachtige locatie aangeboden gekregen; ’t Gasthuys in de Muurhuizen in Amersfoort.  

Het Gasthuys bevindt zich in het souterrain van het voormalige Sint Elisabeth Gasthuis, dat van 1578 tot 1907 was gevestigd in de Muurhuizen 33, midden in de historische binnenstad van Amersfoort. De ruimte is erg sfeervol en de historische gewelven dragen bij aan de beleving van de foto’s en is tevens een prachtige ambiance voor diners. 

Aangezien Hester Oppedijk van Veen haar roots in de keuken heeft liggen (zij is chef-kok) leek het ons een uitgelezen gelegenheid gedurende de expositie 2 intieme diners te organiseren.

De data zijn:
zaterdag 17 oktober (vol) en zaterdag 14 november. 
Ontvangst 19.00 uur / start diner 19.30 uur.

Wij serveren die avond een verrassend en heerlijk
5-gangendiner incl. wijnarrangement. Kosten zijn Eur 49,50 per persoon.

Het belooft een hele mooie en bijzondere avond te worden en we vinden het natuurlijk leuk als jij erbij bent!

Het aantal plaatsen is beperkt.(vol is vol!) Mocht je interesse hebben dan horen wij graag zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 30 september of je aanwezig wilt zijn en naar welke avond je voorkeur uitgaat. Mocht je een allergie hebben of liever vegetarisch willen eten, zet dat dan even bij je reservering.

Aanmelden kan voor 30 september via : info@esterovermars.nl of via info@prinsesheerlijk.nl