Fotoshoot voor Cuisinart bij Alain Caron

Een paar weken geleden was ik bij Alain Caron thuis, de Franse masterchef die zo leuk Nederlands spreekt met een Frans accent. Ik mocht een fotoshoot met hem doen in opdracht van Cuisinart Keukenapparatuur.  Alain Caron is namelijk het boegbeeld van dit merk.

cuisinart

Cuisinart wilde graag mooie sfeerfoto’s van de apparatuur, flatlays met ingredienten en natuurlijk Alain in actie met de apparatuur. Niet iedereen houdt ervan om gefotografeerd te worden maar Alain is inmiddels aan de camera gewend en beschikt over een flinke dosis humor. Een lekkere ontspannen en gezellig shoot dus!

cuisinart

cuisinart

Ik werd geassisteerd door de Senior Brand Manager van Babyliss (Cuisinart is een onderdeel van Babyliss). Samen hebben we de flatlays gestyled. Ik vind het altijd fijn werken als de klant bij een shoot aanwezig is; je kunt dan gelijk de verwachtingen managen en bijsturen wanneer het nodig is. Na de shoot hebben hebben we ons tegoed gedaan aan de gerechten die uit de stomer, grill, etc kwamen. Één van de voordelen van een foodfotograaf!

Eenmaal thuis is het dan altijd weer leuk om de foto’s te bewerken en blij te worden van het resultaat. En top als de klant ook weer tevreden is! #lovemyjob #foodfotografie

cuisinart