Over mij/contact

_mg_2765b (foto gemaakt door collega Esther Verwindt)

Mooie beelden maken, daar word ik blij van!

Je kunt bij mij terecht voor:

– Foodfotografie:
De kunst van het verleiden: dat is wat culinaire oftewel foodfotografie is. Beelden die tot de verbeelding spreken en vragen om meer.
Meer aandacht, meer ontdekken, meer proeven, meer….
Beelden die het gerecht op z’n best doen uitkomen, waar je trek van krijgt. In overleg bepalen we de stijl en sfeer van de foto’s.
Voor specifieke opdrachten waarin styling gewenst is werk ik samen met styliste Hester Oppedijk van Veen. (www.liefdevoorkoken.com)
Klanten o.a: Euroma (Jonnie Boer kruidenlijn), Boboli, Reddy Zonnebloemolie, Jumbo, Brood.net, Tefal, Brouwerij Liefmans (in opdracht van Smulweb), Daily Deli Catering, Tjendrawashi,
Restaurant De Mandemaaker, Smit&Dorlas Koffiebranders

– Bedrijfsreportages/Portretten : Een website met een persoonlijke uitstraling, dat is waar ik bij kan helpen. Geen gladde standaard stockfoto’s maar mooie foto’s op locatie met eigen medewerkers. Ook maak ik mooie professionele portretten voor bijvoorbeeld website, LinkedIn, Facebook, Datingsites etc.
Klanten o.a.: Crop, Bouwbedrijf A. Huurdeman, Daily Deli Catering, Younity Media, HoogeveenLuigjes Accountants en Belastingadviseurs, Remarkit, ATC Match

Bekijk rustig mijn portfolio. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen aarzel dan niet vrijblijvend contact op te nemen:

 

Ester Overmars
06 – 476 77 233
info@esterovermars.nl

– Jouw liefdevolle moment: Ben je geïnteresseerd in een fotoreportage van jouw huwelijk of ’t afscheid van een dierbare? Neem een kijkje op mijn website: www.liefdevollemomenten.nl

Op alle werkzaamheden, diensten, offertes etc. zijn de algemene voorwaarden van De Federatie van Fotografen van toepassing (www.fotografenfederatie.nl)

* Wanneer je persoonlijke gegevens, die je hierboven hebt ingevuld, 3 maanden niet door mij
gebruikt worden, zullen ze na die drie maanden volledig verwijderd worden uit de database. Voor
alle informatie omtrent je gegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring:
Privacyverklaring-EOF

Dit is een unieke website die een meer moderne browser vereisen zal te werken!

Voer een upgrade vandaag!